mm334

Hver eneste gang, der kommer en ny iPhone, er der mange rygter forinden om, hvordan den ser ud, og hvad den kan. Den dag den nye iPhone udkommer, er der kø ved alle Apple forretninger verden over, og selvfølgelig også ved alle butikker, der sælger telefoner. Det er noget, som folk virkelig gerne vil have deres fingre i. Designet på iPhone 7 er virkelig elegant og lækkert, og dette gør, at det er en meget populær telefon. Der er virkelig mange, der kun vil have en iPhone, når de skal have en ny telefon. Der er også mange, der altid køber den nye iPhone, når den bliver lanceret. Der er mange personer involveret i at lave og designe hver gang, der bliver lanceret en iPhone. Dette gør, at man er sikret en god kvalitet og et godt design. Man er også altid sikret sig noget unikt og nytænkende, fordi Apple altid går forrest, når det kommer til nyt design og nye produkter. Der var ingen andre, der havde tænkt på en iPhone eller en smartphone, før den første iPhone blev lanceret, og nu er det noget, som alle vil have. Dette skyldes det flotte design.

 

Sådan ser den nye iPhone 7 ud

 

Den nye iPhone 7 ligner faktisk iPhone 6 en hel del, og dette kom som en overraskelse for mange, fordi folk troede, at den ville få en masse andre features og komme til at se anderledes ud. Dog er der mange nye features på den nye iPhone 7. Det kan godt være, at det ikke lige er til at se, om det er en iPhone 6 eller en iPhone 7, men der er virkelig mange ting, som 7’eren kan. Så der er helt sikkert en grund til at købe den nye. Der er mange, der køber iPhone på grund af dens design, fordi den er tynd og elegant. Den er meget minimalistisk og meget nem at benytte, og dette gør, at det er en rigtig god telefon for mange mennesker – unge som ældre. Det er vigtigt, at telefonen er elegant og nem at benytte, fordi dette gør, at den bliver mere populær hos folket.

 

iPhone 7 i ny farve

 

Det nye ved iPhone 7 er, at den kommer i en ny farve. Nemlig jetblack, som er helt sort. Der var nemlig mange, som gerne ville have en sort iPhone, men de andre telefoner har været grå og sølv. Derefter valgte de at lancere en guld, og derefter en roseguld, eller lyserød telefon. Derfor har Apple lyttet til deres forbrugere, og derfor har du nu mulighed for at købe en sort iPhone 7, som er helt sort – altså jetblack. Dette er der mange, der er glade for. Det gør den nye iPhone 7 mere elegant, og derfor er den nye farve rigtig populær blandt mange. Der er også rigtig mange, der har valgt at købe den nye farve, fordi de gerne vil prøve noget nyt, eller fordi de gerne vil have en sort iPhone.