mm334

iPhone 7 er, som du nok allerede ved, sidste skud på stammen fra Apple. Med dette helt nye produkt er der fulgt en masse fordele, som forbrugeren – det er dig – kan få megen gavn af i dagligdagen, så selvom det virker som en stor investering, så er der masser af valuta for pengene. Det første man lægger mærke til, når man får telefonen i hånden er, at Apple heller ikke denne gang er faldet af på den, når det kommer til design. Designet er flottere end nogensinde, og telefonen er endnu tyndere, og derfor også en fornøjelse at holde i hånden. Det gode design er derfor med til at give dig en forsmag på alle de ting telefonen gemmer på, men du er endnu ikke kommet til det bedste endnu. Selvom iPhone 7 slår alle andre telefoner af banen, når det kommer til design, er der nemlig andre områder, hvor den klarer sig ligeså godt overfor konkurrenterne, om ikke den endda er bedre.

Ydersiden er god – indersiden er måske endnu bedre

Når du har oplevet designet, og får tændt for telefonen er der endnu flere fordele der bliver præsenteret for dig. Også her har Apple nemlig formået at konkurrere med, og mange vil endda mene at de slår, konkurrenterne, for iPhone har nu en af de stærkeste processorer på markedet. Denne processor kommer til at give en helt ny fornemmelse af voldsomme kræfter, der er pakket ind i en smuk pakke – en kombination man ikke får i andre telefoner. Det er lige denne kombination Apple har formået at lave de sidste mange år både i computere, musikafspillere og senest i deres telefoner. Kameraet er også i verdensklasse, som det har været det på alle de andre iPhones førhen, og fingeraftrykslæsningen er endnu hurtigere end på de tidligere modeller. Der er altså tale om en telefon der er opdateret på alle områder, i en grad der gør, at den kan trække fra så godt som alle telefoner.

Styresystemet bliver konstant forbedret

Selvom man får langt de fleste opdateringer til styresystemet selvom man ikke har iPhone 7, men i stedet har en af de tidligere modeller, så er software også et af iPhones største salgspunkter. Sådan har det altid været for Apple, og de har formået at kombinere udseende og funktion, på en måde der giver en tillid til, at du kan gøre alt, hvad du forventer med telefonen. Har du haft iPhone før, er du godt klar over, hvor meget styresystemet giver dig mulighed for at gøre, men hvis du har været vant til de andre styresystemer på markedet, tror du måske at iOS, som er styresystemet på iPhones, er meget låst, og måske ikke giver dig de samme muligheder som andre systemer. Så enkelt er det dog ikke, for selvom der måske er nogle få ekstra ting man kan med andre systemer, så får du aldrig den samme kombination af funktionalitet og lethed som iPhone kan tilbyde. Det kan godt være der er nogle vildt specielle funktioner, men på iPhone virker alle dem der er der bare upåklageligt.