mm334

Hvis du er glad for at tage billeder, så bliver du med garanti rigtig glad for den nye iPhone 7. Den har nemlig et meget bedre kamera, end de andre iPhones. Den har endda også et meget godt front kamera, hvis du er glad for at tage selfies. Det er en ting, som betyder en del for mange, og derfor kan det være en god ting, hvis du elsker at tage billeder og selfies. Det kan være rigtig godt, hvis du er glad for Instagram, og derfor er det smart at have en telefon, der kan tage billeder i god kvalitet. Der er også kommet optisk billedstabilisering, som er rigtig godt, hvis du ofte ryster, eller har svært ved at tage ordentlige billeder. Der er også kommet en ny og forbedret blitz, som vil gøre det endnu nemmere for dig at tage billeder, også selvom det er mørkt enten indenfor eller udenfor. Grunden til, at det nye kamera i den nye iPhone 7 er så godt er, at det rent faktisk er to kameraer, der tager billeder som ét kamera. Det gør, at du får bedre billeder, og at du kan få mere med på dine billeder.

 

Den nye iPhone 7 er vandafvisende

 

Noget af det, som alle folk har gået og glædet sig til er, at den nye iPhone 7 er vandafvisende. Der er nemlig rigtig mange, der har haft problemer med deres ældre iPhones og vand, fordi de nemt gik i stykker. Derfor er det genialt med en ny iPhone 7, der er vandafvisende, så den kan holde til meget mere, end de tidligere telefoner kunne. Det er faktisk sådan, at den er dobbelt så godt batteri i den nye iPhone 7, som i iPhone 6, hvilket siger en hel masse. Det er ofte, at folk har haft problemer med batteriet i deres iPhones. Derfor er det godt, at Apple lytter til deres kunder, og så fikser deres problemer og gør tingene endnu bedre næste gang. Det er altid godt med en telefon, der har et godt batteri, fordi det kan sørge for, at du kan bruge den i længere tid, uden at du skal være afhængig af at skulle oplade den. Det er også dejligt ikke at skulle slæbe rundt på en oplader, fordi du er sikret et godt batteri på den nye iPhone 7.

 

iPhone 7 har en ny hjem-knap

 

Noget af det nyeste og smarteste ved den nye iPhone 7 er den nye hjem-knap, som rent faktisk ikke er en knap. Desuden er skærmen med meget bedre farver og kvalitet, end de andre har været. Du har også mulighed for at få hurtigere internet, fordi 4G er tre gange hurtigere på den nye iPhone 7, end det var på i Phone 6’eren. Desuden er der et helt nyt styresystem, der hedder IOS 10, som giver en masse nye funktioner og endda også nye emojis. Den nye iPhone 7 kommer både i almindelig størrelse og i plus størrelsen, der er lidt større.